Ondanks de nieuwe, verstrengde COVID-maatregelen dragen graag ons steentje bij om zoveel mogelijk reguliere zorg doorgang te laten vinden.
Heeft u klachten van schouder, elleboog, heup, knie of voet en enkel, dan kunnen wij u extra snel van zorg voorzien. wij garanderen een afspraak binnen één week.

Aandoeningen en behandelingen

Als u last heeft van een van onderstaande gewrichten, spieren of pezen, dan kunnen wij u helpen.

"Wij vinden het belangrijk dat we ook zien wat het probleem is, voordat we een behandeling adviseren."

Vanuit onze ervaring en wetenschappelijke bewijs zien wij dat het merendeel van de klachten behandeld kan worden met adequate oefentherapie, injectie of aanpassing in het dagelijkse leven.

Dit is waar wij ons onderscheiden van anderen. Wij zijn gespecialiseerd in het achterhalen van de oorzaak van uw klachten en het bieden van een behandeling op maat. Daarom werken wij ook graag uitsluitend met gespecialiseerde fysiotherapeuten uit de regio die wij ook kunnen aanbevelen.

Echografie bij Optimus Orthopedie

Bent u al behandeld door een fysio- of oefentherapeut?

Vaak vinden we dan toch nog mogelijkheden om door te gaan met fysiotherapie. Maar dan wel op een andere manier, waar wij een voorstel voor doen. Dit advies zetten wij voor u op papier.

Onze expertisegebieden

Als u last heeft van een van onderstaande gewrichten, spieren of pezen, dan kunnen wij u helpen. Wij zien deze klachten heel veel. Maar kunnen u ook helpen deze te voorkomen. De oorzaak van deze klachten is vaak een overbelasting, letsel of slijtage.

Schouderklachten
Schouderpijn
Slijmbeursontsteking schouder
Impingment van de schouder
Tendinitis calcarea (kalkafzetting)
Peesontsteking schouder
Cuff-ruptuur (peesscheur)
Frozen schoulder
Artrose schouder
AC-gewricht artrose
Biceps tendinitis
Elleboogklachten
Tenniselleboog
Golferselleboog
Slijmbeursontsteking elleboog
Klachten aan pols of hand
Triggervinger
Quervain
Artrose pols
Artrose duim
Ganglion
Klachten aan de heup
Slijmbeursontsteking heup
Artrose heup
Knieklachten
Jumpers knee
Artrose knie
Slijmbeursontsteking knie
Frictie syndroom
Patellofemoraal pijnsyndroom
Meniscusscheur
Klachten aan voet of enkel
Achillespees ontsteking
Fasciitis plantaris (hielspoor)
Gescheurde enkelband
Mortons neuroom
Artrose enkel
Schouderklachten
Spierscheur
Spierblessure

Helaas kunnen wij u niet helpen voor klachten van de rug en nek en operaties doen wij nog niet. We kunnen u wel verwijzen naar de beste orthopedisch chirurg voor uw probleem binnen ons uitgebreide netwerk.

Van indicatie tot revalidatie

U wilt weten waar u aan toe bent. Altijd! Wij bekijken en beoordelen uw klacht met een team van specialisten, leggen u de oorzaak van uw probleem uit én we geven u een eerlijk advies. Ook als wij u niet verder kunnen helpen.

Onze behandelmethoden

Helaas kunnen wij u niet helpen voor klachten van de rug en nek en operaties doen wij nog niet. We kunnen u wel verwijzen naar de beste orthopedisch chirurg voor uw probleem binnen ons uitgebreide netwerk.

Echografie

Meestal maken we ook een echografie om u nog beter te kunnen helpen. Wij vinden het belangrijk dat we ook zien wat het probleem is, voordat we een behandeling adviseren.

Vanuit onze ervaring en  wetenschappelijke bewijs zien wij dat het merendeel van de klachten behandeld kan worden met adequate oefentherapie, injectie of aanpassing in het dagelijkse leven.

Dit is waar wij ons onderscheiden van anderen. 

Behandeling op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het achterhalen van de oorzaak van uw klachten en het bieden van een behandeling op maat. Daarom werken wij ook graag uitsluitend met gespecialiseerde fysiotherapeuten uit de regio die wij ook kunnen aanbevelen.

Bent u al behandeld door een fysio- of oefentherapeut? Vaak vinden we dan toch nog mogelijkheden om door te gaan met fysiotherapie. Maar dan wel op een andere manier, waar wij een voorstel voor doen. Dit advies zetten wij voor u op papier.

Rug & nek

Helaas kunnen wij u niet helpen voor klachten van de rug & nek. Operaties doen wij nog niet. Wel kunnen we u verwijzen naar de beste orthopedisch chirurg voor uw probleem binnen ons uitgebreide netwerk.

Neem contact op

Persoonlijk contact met de specialist die bij u past? U kunt ons per email een vraag stellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00.

Optimus Orthopedie

Langen Akker 106
6325 CN Berg en Terblijt

+31 6 27 00 62 35
info@optimusorthopedie.nl