Ondanks de nieuwe, verstrengde COVID-maatregelen dragen graag ons steentje bij om zoveel mogelijk reguliere zorg doorgang te laten vinden.
Heeft u klachten van schouder, elleboog, heup, knie of voet en enkel, dan kunnen wij u extra snel van zorg voorzien. wij garanderen een afspraak binnen één week.

Compliment of klacht?

Heeft u een compliment, tip of klacht, dan horen wij dat graag!

"Optimus is een kliniek van mensen voor mensen. We nemen goede zorg serieus en we vinden het belangrijk u tevreden bent."

Wij behandelen mensen en geen gewrichten

Compliment of tip

Wij doen ons uiterste best om u naar volledige tevredenheid te helpen. Ervaart u dit ook zo? Dan vinden wij het prettig om een compliment te ontvangen?

Ondanks alle aandacht en inzet kan het gebeuren dat we iets over het hoofd hebben gezien of u niet tevreden bent. Laat ons dit a.u.b. weten.

Klacht

Soms kan het zijn dat u toch niet tevreden bent. Wij vinden het prettig als u dit eerst bespreekt met de betrokkene(n). Zij zullen zeker met u willen overleggen en naar een oplossing van het probleem zoeken. Lukt dat niet of vindt u het moeilijk om dit gesprek aan te gaan, dan kunt u uw klacht schriftelijk indienen. Onze klachtenfunctionaris kan u eventueel helpen bij het formuleren van uw klacht. Het indienen van de klacht kan via onderstaand formulier. 

U ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie van de klachtenfunctionaris.

Als we er samen alles aan hebben gedaan om uw klacht op te lossen, maar dit heeft voor u niet voor een goede oplossing gezorgd, dan kunt u contact opnemen met de geschillencommissie. Wij zijn aangesloten bij ‘De Geschillencommissie Zelfstandige Klinieken’.

De geschillencommissie brengt een bindend advies uit of bevordert een schikking tussen u en onze kliniek.