Ondanks de nieuwe, verstrengde COVID-maatregelen dragen graag ons steentje bij om zoveel mogelijk reguliere zorg doorgang te laten vinden.
Heeft u klachten van schouder, elleboog, heup, knie of voet en enkel, dan kunnen wij u extra snel van zorg voorzien. wij garanderen een afspraak binnen één week.

Disclaimer

Optimus Orthopedie heeft bij het maken van deze website de grootst mogelijke
zorgvuldigheid betracht, maar toch kan het voorkomen dat u een onjuistheid aantreft. U kunt uw eventuele opmerkingen bij ons kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@optimusorthopedie.nl.

Aan de informatie die op deze website getoond wordt, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. Optimus Orthopedie is niet aansprakelijk voor de informatie op websites die u benadert via deze site. Links worden aangeboden als service. Bovendien is het uw eigen verantwoordelijkheid te controleren dat deze websites vrij zijn van virussen en andere zaken met een schadelijk karakter. 

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. De inhoud van deze website is
auteursrechtelijk beschermd en deze auteursrechten berusten bij Optimus Orthopedie, bij haar leveranciers en partners. Alle rechten zijn voorbehouden.

Informatie van de website mag, tenzij anders aangeven, niet worden gekopieerd,
overgeplaatst, verspreid of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming vooraf van Optimus Orthopedie.

Wij behandelen mensen en geen gewrichten

Neem contact op

Persoonlijk contact met de specialist die bij u past? U kunt ons per email een vraag stellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00.

Optimus Orthopedie

Langen Akker 106
6325 CN Berg en Terblijt

+31 6 27 00 62 35
info@optimusorthopedie.nl