Ondanks de nieuwe, verstrengde COVID-maatregelen dragen graag ons steentje bij om zoveel mogelijk reguliere zorg doorgang te laten vinden.
Heeft u klachten van schouder, elleboog, heup, knie of voet en enkel, dan kunnen wij u extra snel van zorg voorzien. wij garanderen een afspraak binnen één week.

Uitleg & voorlichting

U ontvangt van ons uitgebreide uitleg en voorlichting over de diagnose en de behandelmogelijkheden. Maar zeker zo belangrijk is dat we ook aandacht besteden aan wat de oorzaak van uw klachten is. Daarmee proberen we nieuwe klachten te voorkomen (preventie). Daarom bieden wij ook kosteloos een beweeg- en voedingsadvies aan. We kunnen daarbij gebruik maken van ons moderne beweeglab. Wij vinden het belangrijk dat u geen vragen meer heeft als u onze kliniek verlaat. Mocht u thuisgekomen toch nog vragen hebben? Wij nemen een aantal keer contact met u op om deze vragen te bespreken.

Neem contact op

Persoonlijk contact met de specialist die bij u past? U kunt ons per email een vraag stellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00.

Optimus Orthopedie

Langen Akker 106
6325 CN Berg en Terblijt

+31 6 27 00 62 35
info@optimusorthopedie.nl