Ondanks de nieuwe, verstrengde COVID-maatregelen dragen graag ons steentje bij om zoveel mogelijk reguliere zorg doorgang te laten vinden.
Heeft u klachten van schouder, elleboog, heup, knie of voet en enkel, dan kunnen wij u extra snel van zorg voorzien. wij garanderen een afspraak binnen één week.

Uitleg & voorlichting

U ontvangt van ons uitgebreide uitleg en voorlichting over de diagnose en de behandelmogelijkheden. Maar zeker zo belangrijk is dat we ook aandacht besteden aan wat de oorzaak van uw klachten is. Daarmee proberen we nieuwe klachten te voorkomen (preventie). Daarom bieden wij ook kosteloos een beweeg- en voedingsadvies aan. We kunnen daarbij gebruik maken […]

Echogeleide injectie

Echogeleide injectie, een van de behandelmethoden van Optimus Orthopedie

Een cortisone injectie zetten we vaak met hulp van de echografie, zodat we kunnen zien dat de injectie op goede plaats wordt gezet.

Cortisone injectie

Cortisone injectie, een van de behandelmethoden van Optimus Orthopedie

Heeft u last van een slijmbeursontsteking of van een ontsteking van een gewricht, bijvoorbeeld bij artrose? Dan kan een cortisone injectie goed helpen.

Barbotage

Barbotage, een van de behandelmethoden van Optimus Orthopedie

Heeft u last van kalk in een pees in de schouder? Dan kan een barbotage zinvol zijn. Wij bespreken met u de voor- en nadelen van een barbotage.