Ondanks de nieuwe, verstrengde COVID-maatregelen dragen graag ons steentje bij om zoveel mogelijk reguliere zorg doorgang te laten vinden.
Heeft u klachten van schouder, elleboog, heup, knie of voet en enkel, dan kunnen wij u extra snel van zorg voorzien. wij garanderen een afspraak binnen één week.

Dr. Suzanne Witjes

Orthopedisch chirurg

Over Suzanne

Ik ben Suzanne Witjes en bewegen en laten bewegen’ is mijn levensmotto. Door zelf actief te zijn in de sport en als orthopeed door mijn bijdrage te leveren aan het fysieke bewegen van mijn patiënten. Hierbij kijk ik niet alleen naar de klacht, maar vooral naar wat de impact van die klacht is op je activiteiten in het dagelijks leven, werk en vrije tijd. In mijn promotieonderzoek onderzocht ik een vorm van doelgericht revalideren op maat, waaruit bleek dat dit leidt tot meer tevredenheid.

Daarnaast is voorkomen vaak beter dan genezen, dus ik zal je altijd ook adviezen geven over hoe je kunt voorkomen dat de klachten terugkomen of verergeren. Altijd met de focus op wat nog WEL kan, ondanks ervaren beperkingen. Sinds eind 2014 ben ik orthopeed. In Canada en Ierland heb ik me gespecialiseerd in sportorthopedie, knie- en schouderaandoeningen. Na terugkomst in Nederland heb ik op een aantal plekken gewerkt, maar nergens voelde ik ruimte om echt de tijd te hebben voor jou als individuele patiënt. Bij Optimus doen we het anders. Hier staat een klein bevlogen professioneel team voor je klaar om jou op een persoonlijke wijze verder te helpen!

Contact