Ondanks de nieuwe, verstrengde COVID-maatregelen dragen graag ons steentje bij om zoveel mogelijk reguliere zorg doorgang te laten vinden.
Heeft u klachten van schouder, elleboog, heup, knie of voet en enkel, dan kunnen wij u extra snel van zorg voorzien. wij garanderen een afspraak binnen één week.

Dr. Ramon Ottenheijm

Kaderhuisarts bewegingsapparaat & echografist

Over Ramon

Ik ben Ramon Ottenheijm en als huisarts gespecialiseerd in gewrichtsaandoeningen en echografie. Gezond bewegen en sporten is voor mij heel belangrijk. Daarmee wil ik u ook graag helpen. Het samen met een professioneel team mensen zoals u helpen heb ik een aantal jaar geleden bedacht en in de praktijk gebracht. Sinds 2000 ben ik werkzaam als huisarts en sinds 2007 ben ik ook echografist voor zowel diagnostiek als voor echogeleide injecties. Door mijn jarenlange ervaring weet ik dat goede voorlichting heel belangrijk is. Luisteren naar uw verhaal en samen naar een oplossing zoeken zijn belangrijk voor me. Daarom trekt ik veel tijd uit om uitleg te geven.

Naast mijn werk als arts doe ik wetenschappelijk onderzoek op dit gebied bij de vakgroep huisartsgeneeskunde van de Universiteit Maastricht, waar ik gepromoveerd ben op schouder echografie. In Nederland en het buitenland train ik andere artsen op het gebied van de echografie. Bij Optimus komen al mijn kennis en ervaring samen om u zo goed mogelijk te helpen.

Contact