Ondanks de nieuwe, verstrengde COVID-maatregelen dragen graag ons steentje bij om zoveel mogelijk reguliere zorg doorgang te laten vinden.
Heeft u klachten van schouder, elleboog, heup, knie of voet en enkel, dan kunnen wij u extra snel van zorg voorzien. wij garanderen een afspraak binnen één week.

Mitchell Mares, CSCS bgn

Beweeg- & voedingsdeskundige

Over Mitchell

Ik ben Mitchell Mares en als geregistreerd BGN voedingsdeskundige en sportvoedingsadviseur help ik sinds vele jaren patiënten en sporters met problematiek rondom de juiste voeding, gezond eten en afvallen. Verder heb ik diverse opleidingen en nascholingen aan de Universiteit van Wageningen afgerond, waarbij ik me gespecialiseerd heb in specifieke voedingsproblematiek bij patiënten die lijden aan ondervoeding, overvoeding, maag- en darmproblematiek, hart- en vaatziekten en diabetes.

Daarnaast leg ik me toe op de bewegingsleer en de samenhang tussen voeding en beweging. Hierbij richt ik me op aandoeningen van gewrichten en spieren en mensen met problemen aan het bewegingsapparaat in combinatie met andere aandoeningen (hart- en vaatziekten, diabetes, obesitas, etc).

Mijn expertise begint daar waar fysiotherapie en andere therapieën ophouden en is gebaseerd op het achterhalen van de daadwerkelijke oorzaak van de klachten. Hier is binnen de reguliere zorg vaak geen tijd voor.

Contact